Portal vijesti.me protiv Ade Bojane

Pre nekoliko dana je na portalu vijesti.me objavljena vest u kojoj Baranin M.O. tvrdi da je pretučen od strane obezbeđenja nudističkog centra Ada Bojana, nakon što je tražio objašnjenje zbog čega mu radnici na rampi nisu dozvolili da sa tri prijatelja uđe na plažu na Adi Bojani.

On je ispričao da na ovu plažu dolazi 11 godina, ali mu ovaj put osoblje na rampi nije dozvolilo da sa tri prijatelja uđe na prostor Ade Bojane, uz obrazloženje da im „treba jedna žena u autu“.

Portal nudizam.rs je postavio pitanje u vezi opisanog incidenta „Ulcinjskoj rivijeri“ koja upravlja nudisičkim centrom Ada Bojana. Od njih smo istog dana dobili odgovor da „navedeni gost nije hteo da plati ulaznicu na rampi, niti je prihvatio elementarnu proveru, nego je nasilno prošao kroz rampu“ i uputio se u recepciju i restoran Nudističkog centra „Ada Bojana“.

Menadžment „Ulcinjske rivijere“ dalje navodi da su „radi bezbednosti oko 600 prisutnih gostiju na Adi Bojani, na krajnje profesionalan i korektan način naredili gostu da napusti nudistički centar“, što je on i učinio, uz verbalno vređanje osoblja. Sa druge strane ovaj gost tvrdi da je na recepciju došao insistirajući da razgovara sa direktorom hotela, te da su na njega fizički nasrnuli „momak sa rampe i trojica sa majicama na kojima je pisalo da su spasioci.“

Zanimljivo je da je tekst na vijesti.me jednostrano napisan, mimo svih novinarskih standarda, samo sa izjavom gosta i bez davanja prostora upravi „Ade Bojane“ da iznese svoje viđenje događaja. U tom smislu se stiče utisak da je ovaj incident iskorišćen u od strane pomenutog portala da se Ada Bojana neistinuto prikaže u lošem svetlu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s